Keho ja mieli

Hyvinvointia lisäävät palvelut

Breema Bodywork

Breema Bodywork on tasapainoa keholle, mielelle ja sydämelle. Breema tehdään lattialla koko kehoa lempeästi ja läsnäololla hoitaen.
Kokonaisvaltainen kosketus, nojaus, liike ja rytminen taputus avaavat sekä mieltä että kehoa luonnollisella tavalla ilman voimankäyttöä. Breema hiljentää mielen kehoyhteyden kautta ja sopii hoitomuodoksi kaikille. Breema sessio kestää 30-60 min.

Breema – Harmonian 9 Prinsiippiä -kurssi

Breema-kursseilla harjoittelemme Breema itsehoito- ja parihoitoharjoituksia. Harjoitusten tarkoituksena on luoda yhteys itseen ja kokea omaa läsnäolemista. Jokaisella kurssilla syvennämme myös ymmärrystämme Harmonian Prinsiippeihin ja kommunikoimme omasta kokemuksesta ilman arvostelua. Kurssi on avoin kaikille omasta terveydestä ja tasapainosta kiinnostuneille.

Breema Bodywork ja kurssitiedustelut Suomessa: Tiina Järvinen, ektamarjut@gmail.com / 050 5865168
Lisätietoa Breemasta: www.breema.com

TVT Tunnevyöhyketerapia

Tunnevyöhyketerapia on tunnetraumojen purkamiseen keskittyvä koko kehon vyöhyketerapia. Se auttaa ihmistä itse hoitamaan omia tunne-elämän ongelmiaan sekä niistä johtuvia fyysisiä vaivoja ja elämänkriisejä.
TVT harjoitushoitoja on saatavilla edulliseen oppilashintaan. Harjoitushoito kestää 2 tuntia.
TVT hoitotiedustelut: Tiina Järvinen, ektamarjut@gmail.com / 050 5865168

PSYCH-K®

PSYCH-K®:n avulla voidaan muuttaa omaa elämää ja arkea rajoittavat, negatiiviset käsitykset alitajunnan tasolla, jonka vuoksi muutoksilla on myös käytännön merkitystä. Kysymys on prosessista, joka helpottaa elämää muuttamalla stressiä mielenrauhaksi, ja mahdollistaa luomaan optimaalisen terveyden rajoittavien vanhojen käsitysten sijasta. Tärkeänä aspektina on myös uuden tulevaisuuden luominen tietoisten valintojen kautta. Niiden myötä avautuu meille erittäin mielenkiintoinen portti sisimpäämme! Lue lisää

Raija Sipiläinen: sipilainenraija@gmail.com, 040 – 5352972