Raija Matinpalo

PSYCH-K® -fasilitaattori, Soul Body Fusion® -opettaja ja nyt myös Kannaway jälleenmyyjä!

Elämän aikana olen oppinut useita terapioita, joita käytän myös, mutta tärkeimpänä ovat nykyään muutosten tekeminen PSYCH-K®:n avulla. Olen kouluttautunut sitä opettamaan, samoin kuin Soul Body Fusion®:ia. Molemmat ovat henkisen kehityksen ja kasvun menetelmiä, edistäen maailmanlaajuista evoluutiota.

PSYCH-K®:n avulla voidaan muuttaa omaa elämää ja arkea rajoittavat, negatiiviset käsitykset alitajunnan tasolla, jonka vuoksi muutoksilla on myös käytännön merkitystä. Kysymys on prosessista, joka helpottaa elämää muuttamalla stressiä mielenrauhaksi, ja mahdollistaa luomaan optimaalisen terveyden rajoittavien vanhojen käsitysten sijasta. Tärkeänä aspektina on myös uuden tulevaisuuden luominen tietoisten valintojen kautta. Niiden myötä avautuu meille erittäin mielenkiintoinen portti sisimpäämme!

Henkilökohtaisia sessioita ja kursseja:

Käytän PSYCH-K®:ta henkilökohtaisissa sessioissa, joista voi valita yksittäiset käynnit tai Elämän virrassa -ohjelma, joka perustuu säännöllisempiin käynteihin. Sen myötä, voimme luoda sinulle sellaisen elämän, jossa itsekin viihdyt. Sinä päätät mitä haluat ja mihin haluat uskoa, minä autan sinua uskomaan mihin haluat!

En enää itse pidä PSYCH-K® -peruskursseja, mutta niitä järjestetään ympäri maailmaa, joten jokainen varmasti löytää itselleen sopivan ajankohdan. Kaikki PSYCH-K® -kurssit löytyvät sivulta www.psych-k.com.  

Kerron tarkemmin PSYCH-K®:sta ja alitajunnan merkityksestä johdantoilloissa, joita pidän säännöllisesti myös. Tule tutustumaan mistä on kyse ja kuinka sinäkin voit vaikuttaa omaan elämääsi!

Ihmekasvi hamppu avuksi!

Hampun vaikutuksia kehoon ja mieleen voi kuvailla vain sanalla ihmeellistä! Tutustuin hamppuun kesäkuussa 2018, jonka jälkeen olen ollut myyty tälle ihmekasville.

Hamppu sisältää niin paljon kannabinoideja ja muita aineita, joiden yhteisvaikutus (entourage effect) on terapeuttisen vaikutuksen takana. Eurooppaan rantatuneen Kannawayn (Medical Marijuana Incin tytäryhtiö) tuotteet ovat korkealaatuisia, helppokäyttöisiä ja tehokkaita. Niistä lisää tietoa infotilaisuuksissa, joita pidetään ympäri Suomen maata sekä voit tilata omaan kotiisi, yritykseesi tai yhteisöösi!

Soul Body Fusion®-kursseja pidän samoin vuosittain sekä tilauksesta. Mikäli olet kiinnostunut sellaisen järjestämään omalla paikkakunnallasi, ota yhteyttä ja tulen mielelläni pitämään teille kurssin. Jos saat kasaan vähintään 6 henkilöä, saat itse kurssin ilmaiseksi!

Yhteystiedot:

Raija Matinpalo:

info@raijamatinpalo.com, 040 – 5352972

www.freelife.fi, www.raijamatinpalo.com, www.soulbodyfusion.fi

https://7665265.kannaway.com