Raija Sipiläinen

PSYCH-K® -fasilitaattori

 

Elämäni aikana olen oppinut useita terapioita, joita käytän myös, mutta tärkeimpänä ovat nykyään muutosten tekeminen PSYCH-K®:n avulla. Olen kouluttautunut sitä opettamaan, samoin kuin Soul Body Fusion®:ia. Molemmat ovat henkisen kehityksen ja kasvun menetelmiä, edistäen maailmanlaajuista evoluutiota.

PSYCH-K®:n avulla voidaan muuttaa omaa elämää ja arkea rajoittavat, negatiiviset käsitykset alitajunnan tasolla, jonka vuoksi muutoksilla on myös käytännön merkitystä. Kysymys on prosessista, joka helpottaa elämää muuttamalla stressiä mielenrauhaksi, ja mahdollistaa luomaan optimaalisen terveyden rajoittavien vanhojen käsitysten sijasta. Tärkeänä aspektina on myös uuden tulevaisuuden luominen tietoisten valintojen kautta. Niiden myötä avautuu meille erittäin mielenkiintoinen portti sisimpäämme!

Henkilökohtaisia sessioita ja kursseja:

Käytän PSYCH-K®:ta henkilökohtaisissa sessioissa, joista voi valita yksittäiset käynnit tai Elämän virrassa -ohjelma, joka perustuu säännöllisempiin käynteihin. Sen myötä, voimme luoda sinulle sellaisen elämän, jossa itsekin viihdyt. Sinä päätät mitä haluat ja mihin haluat uskoa, minä autan sinua uskomaan mihin haluat!

Live The Connection® on uusin menetelmä, johon olen tutustunut ja ottanut sen käyttööni samantien! LTC muistuttaa PSYCH-K®:ta paljon, mutta siinä on hiukan erilaiset, hyvin syvälle luotaavat prosessit. Käytän sitä samalla lailla sessioissa – aivan kuten PSYCH-K®-sessioita, Skypen kautta. 

En enää itse pidä PSYCH-K® -peruskursseja, mutta niitä järjestetään ympäri maailmaa – nykyään myös netissä! – joten jokainen varmasti löytää itselleen sopivan ajankohdan. Kaikki PSYCH-K® -kurssit löytyvät sivulta www.psych-k.com.  

Yhteystiedot:

Raija Sipiläinen (ent. Matinpalo):

sipilainenraija@gmail.com, sekä 040 – 5352972

www.raijamatinpalo.com 

Raija omakuva kesä 2019
Raija kesällä 2019