Tiina Järvinen

Työskentelee Tasapainon, Terveyden ja Taiteen Tähden.

 

Breema Bodywork sessio

Breema Bodywork on tasapainoa keholle, mielelle ja sydämelle. Breema tehdään lattialla koko kehoa lempeästi ja läsnäololla hoitaen.

Kokonaisvaltainen kosketus, nojaus, liike ja rytminen taputus avaavat sekä mieltä  että kehoa luonnollisella tavalla ilman voimankäyttöä. Breema hiljentää mielen  kehoyhteyden kautta ja sopii hoitomuodoksi kaikille. Breema sessio kestää 30-60 min.

Hinta: 30-50€

Breema – Harmonian 9 Prinsiippiä – opettaja

Breema-kursseilla harjoittelemme Breema itsehoito- ja parihoitoharjoituksia. Harjoitusten tarkoituksena on luoda yhteys itseen ja kokea omaa läsnäolemista. Jokaisella kurssilla  syvennämme myös ymmärrystämme Harmonian Prinsiippeihin ja  kommunikoimme omasta kokemuksesta ilman arvostelua. Kurssi on avoin kaikille omasta terveydestä ja tasapainosta  kiinnostuneille.

Breema Bodywork ja kurssitiedustelut Suomessa:
ektamarjut@gmail.com / 050 5865168

Lisätietoa Breemasta: www.breema.com

 

Free Vedic Art – Taiteen 17 Prinsiippiä – opettaja

Free Vedic Art peruskurssilla taiteen 17 prinsiippiä käydään läpi askel kerrallaan maalaamalla hiljaisuudessa.  Vedic Art on näkemään oppimista luovuuden noustessa hiljaisuudesta. Maalaaminen perustuu luovuuden  herättämiseen ja sen liikkeellepanevaan voimaan. Sisäinen liikkeellepaneva voima johtaa meidät näkemään  itsemme ja muistamaan kuinka ilmaista Itseämme sisältä käsin. Free Vedic Art on uuden tyyppistä taidekoulutusta, jossa hakeudutaan jo heti alussa luovaan ja ilmaisulliseen maalausprosessiin, joka käynnistyy sisäisesti jokaisen maalarin omilla ehdoilla. Free Vedic Art sopii kaiken ikäisille, lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka haluavat vapauttaa luovuuttaan maalaamalla. Se sopii taiteen harrastajille ja täydentävänä koulutuksena luovilla aloilla toimiville sekä myös niille, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Opetuksessa keskitytään luovuuden käynnistämiseen, ei varsinaisiin maalaustekniikoihin.

Peruskurssitiedustelut: ektamarjut@gmail.com / 050 5865168

Lisätietoa: www.aava-art.fi

 

TVT Tunnevyöhyketerapia – opiskelija Kairon Instituutissa (2017 – 2020)

Tunnevyöhyketerapia on tunnetraumojen purkamiseen keskittyvä koko kehon vyöhyketerapia. Se auttaa  ihmistä itse hoitamaan omia tunne-elämän ongelmiaan sekä niistä johtuvia fyysisiä vaivoja ja elämänkriisejä.

TVT harjoitushoitoja on saatavilla edulliseen oppilashintaan. Harjoitushoito kestää 2 tuntia.

TVT hoitotiedustelut: ektamarjut@gmail.com / 050 5865168